Herbalife Zararları

Herbalife Zararları söylentileri gerçekten doğru mu?

Herbalife zararları diye Google’da arama yaptığınızda karşınıza bir çok sonuç çıkacaktır. Ama biliyorsunuz ki internet üzerinde yazı yazabilmek için hiç kimseden hiçbir ehliyet istenmiyor. Okuma yazması olan herkes bir şeyler yazıp paylaşabiliyor. Peki bu söylenenler doğru mu?

Herbalife Zararları Nelerdir?

“Hayır, kesinlikle hiçbir zararı yoktur” demek çok iddialı ve yanıltıcı olacaktır. Patlıcan ya da domates yiyemeyen insanların olduğunu hepimiz biliyoruz. Kimi insanların bu doğal besinlere alerjisinin ya da hassasiyetinin olması patlıcan ya da domatesin tüm insanlar için zararlı olduğu anlamına gelmez. Dolayısıyla da kimi insanların Herbalife Ürünlerine karşı hassas olmaları Herbalife ürünleri için zararı demek yanlış olacaktır.

Şunu kesinlikle söyleyebiliriz ki Herbalife zararları konusunda yapılmış ve zararlı olduğuna dair kanıtlanmış tek bir akademik yani bilimsel bir çalışma yoktur. İnternet üzerinde ya da çevrenizde karşılaştığınız bu tür dedikodular için lütfen bilimsel bir kaynak sorun. Eğer size böyle bir kaynak sunabiliyorlarsa lütfen bize de gönderin. Kaynak sunulamıyorsa söylenenlerin hepsinin dedikodu ve karalamadan ibaret olduğunu söylemek abartı olmayacaktır.

Herbalife Yan Etki Yapar mı?

Bu soruya net bir şekilde “Hayır” diyebiliriz. Çünkü hiçbir Herbalife ürünü ilaç değildir. Yan etki ise ilaçlara has bir konudur. “Patatesin yan etkisi” diye bir şey duydunuz mu? Dolayısıyla böyle bir soru da yanlış olacaktır. Herbalie Kullananlar Nelere Dikkat Etmeli yazımızda da belirttiğimiz gibi eğer su içmezseniz Herbalife ürünlerinden yeteri kadar faydalanamazsınız. Su içmediğiniz taktirde ürünlere göre farklılık gösterse de baş ağrısı, kabızlık ya da sivilce gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz ancak bunlar Herbaife zararları değildir.

Herbalife Konsantre Çay kullandığınızı varsayalım. Yeşil çay nedeniyle vücudunuzdaki ödem atılacaktır. Yeşil çay aynı zamanda idrar söktürücü özelliğe sahiptir. Eğer siz yeteri kadar su içmiyorsanız baş ağrısı yaşamanız çok doğaldır. Bu durumu Herbalife zararları diye anlatmak yanlış olacaktır. Siz aynı miktarda yeşil çay içseniz de vücudunuz sıvı eksikliği nedeniyle aynı sorunla karşılaşacaktır.

Biz bilim insanı değiliz ama tabi ki bu konuda dikkatli davranmaya çalışıyoruz. Bugün için 94 ülkede satış yapan ve 40 yıla yakın bir süredir faaliyet gösteren Herbalife prensipleri içerisinde “Bilimde Mükemmellik” ilk sıralarda yer alıyor. Sizce Herbalife zararları kanıtlanmış olsa Amerika ve Avrupa ülkelerinde ya da 94 ülkenin herhangi birisinde bu konu nedeniyle satış izinleri durdurulmuş olmaz mıydı? Öğün yerine geçen shake günde 5 milyon kez tüketilmezdi...

Etiketlendi