Herbalife ile Kilo Verenler Tekrar Kilo Alır mı

Herbailfe ile kilo verenler tekrar kilo alıyor (!), Herbalife ile kilo verenler bağımlı oluyor (!)… Herbalife Nutrition 40 yıla yakın bir süredir faaliyet gösteren ve bugün itibariyle 94 farklı ülkede insanların hayatına dokunabilen bir marka olmasına rağmen halen karalanmaya ve kötülenmeye devam ediyor.

Herbailfe ile kilo verenler tekrar kilo alıyor (!), Herbalife ile kilo verenler bağımlı oluyor (!)… Herbalife Nutrition 40 yıla yakın bir süredir faaliyet gösteren ve bugün itibariyle 94 farklı ülkede insanların hayatına dokunabilen bir marka olmasına rağmen halen karalanmaya ve kötülenmeye devam ediyor.

Herbalife Zararlı mı?

En çok konuşulan konulardan bir tanesi de bu “Herbalife zararlı mı” tartışması. Bu konudaki Herbalife Zararları başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. Özetle şunu söyleyebiliriz. Eleştiri tabi ki olması gereken ve her insanın hakkı olan bir konu. Ancak eleştiri ile karalama arasında da ince bir çizgi var. Siz eleştirilerinizi belirli bir araştırmaya veya sonuca dayandırıyorsanız tabi ki üzerine düşünülebilecek, tartışılabilecek ve değerlendirilebilecek bir eleştiri yapıyorsunuz demektir.

“Herbalife çok zararlı”, “Herbalife zararları saymakla bitmez” tarzı ucu açık ve elle tutulur bir noktaya dayanmayan ifadeler ne yazık ki eleştiri değil bir karalamadır. Bilimsel bir araştırmaya dayanmayan ve ölçülemeyen karalamalardan bir tanesi de “Herbalife bağımlılık yapıyor” ya da diğer bir deyişle” Herbalife ile kilo verenler tekrar kilo alıyor.”

Herbalife ile Zayıflayanlar Kilo Alır mı?

Bizi takip edenler bilir ki bu konuda defalarca yazılar yazdık ve neredeyse konuyla alakalı her yazımıza bir şekilde bu konuyu eklemeye çalıştık. Tekrar etme gereği duyuyoruz çünkü konuştuğumuz insanların birçoğu böyle bir şüphe ile yaşıyorlar.

Herbalife bağımlılık yapmaz. Kilo vermek, zayıflamak ya da diyet yapmak için Herbalife kullanmak zorunda olmadığınız gibi istedğiniz her an Herbalife ürünlerini kullanmayı bırakabilirsiniz. Bunları açıkça belirttikten sonra kilo alma konusuna açıklık getirelim.

İnsan vücudu değişimi pek sevmez. Alıştığı düzenin devam etmesini ister. Örnek; 2 yıl boyunca sabah 5’te yatıp öğlen kalktığınızı var sayalım. Sonra uyku saatlerinizi 00.00-08.00 olarak ayarlamaya karar verirseniz bu düzeni tutturmakta zorlanırsınız. 1 ay bu şekilde devam ettiniz ve bir gün bir sorun oldu diyelim. Rahatlıkla vücut tekrar 5’te yatıp öğlen kalkmaya çalışacaktır ve uyku düzeniniz çok kolay bozulacaktır.

Kilo alıp vermek de bu şekildedir. 3 yıl boyunca 80-85 kg. civarında olduğunuzu düşünelim. Bir sebeple 3 ay içerisinde 100 kg. olmak zorunda kaldınız ve ilk fırsatta bu fazla kilolarınızdan kurtulmaya karar verdiniz. 1-2 ay içerisinde 80-85 kg. civarına tekrar gelebilirsiniz.

Çünkü vücut alışık olduğu düzene dönmek ister. Siz 6 ay uğraştınız, didindiniz, iradenizi kontrol ettiniz ve 30 kg. verdiniz. 6 ay sonunda istediğiniz kiloya ulaştığınızı gördünüz ve her şeyi bıraktınız. Tekrar eski kilonuza ulaşmanız hiç zaman almayacaktır.

Herbalife Kilo Kontrolü Süreci

Bakın buraya kadar Herbalife ürünleri zayıflama ilişkisinden bahsetmedik. Vücudun olağan davranşından bahsettik. Bu süreci ise Herbalife ürünleri ile isterseniz başka yöntemler ile sürdürün, sonuç bu şekilde olacaktır.

Herbalife ile Zayıflamak için Nelere Dikkat Edilmeli yazımızda bu konuya detaylı şekilde değinmeye çalıştık. Burada durumu kısaca özetleyecek olursak; Herbalife zayıflama konusunda size yardımcı olacak, destek verecek ürünler sunar. Siz bu ürünlerden destek alarak bu süreci daha kolay ve sağlıklı atlatmaya çalışırsınız. İstediğiniz kiloya ulaştığınızda “aşağı kilo kontrol” süreci biter ve “ koruma süreci” başlar.

Herbalife koruma programı içerisinde “aşağı kilo kontrol” programındakinden daha az da olsa kontrollü davranmaya devam etmeniz gerekir. Örneğin, zayıflama süreci içerisinde günde 2 sefer Herbalife mama kullanıyorsanız artık sadece sabah kahvaltısı olarak kullanmanızı önerebiliriz. Artık kalori açığı oluşturmak zorunda kalmazsınız. Yaktığınız kadar kalori alarak kilonuzu sabit tutmaya çalışır ve vücudun bu yeni düzene alışmasına imkan tanırsınız.

Herbalife ile zayıflayanlar için önerimiz hayat boyu Herbalife ürünlerini kullanmak değildir. Herbalife ile sağlıklı beslenme alışkanlıklarını kazanmayı tavsiye ediyoruz. Siz bu alışkanlıklarını hayatınızın bir rutini haline getirdiğinizde ürünleri kullanıp kullanmamak sizin beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlı olacaktır. Herbalife çayı sevdiyseniz ve memnunsanız kullanmaya devam edebilirsiniz. Kilo kontrol sürecinde her gün belirli bir sayıya bağlı olarak içmeniz gerekirken artık tamamen keyfi olarak içeceğiniz bir ürün olacaktır.

Etiketlendi