Herbalife Diyeti Nasıl Yapılır

Herbalife diyeti deyince bazı insanların durakladıklarını görüyoruz. Herbalife ve diyet kelimelerinin yan yana gelmiş olmasına şaşırıyorlar. Sebebi de Herbalife hakkında yanlış bilgilere sahip olmaları. Eğer siz bir kilo kontrol programı uygulamaya başlayacaksanız genel anlamıyla diyet yapacağınız çok aşikardır.

Herbalife diyeti deyince bazı insanların durakladıklarını görüyoruz. Herbalife ve diyet kelimelerinin yan yana gelmiş olmasına şaşırıyorlar. Sebebi de Herbalife hakkında yanlış bilgilere sahip olmaları. Eğer siz bir kilo kontrol programı uygulamaya başlayacaksanız genel anlamıyla diyet yapacağınız çok aşikardır.

Herbalife Diyet Gerektiriyor mu

Zayıflama ya da kilo verme adına her ne derseniz deyin insanın fazla yağlarından kurtulabilmesi için ilk kural sağlıklı ve dengeli beslenmektir. Dünya üzerindeki hiçbir diyet programı aynı şekilde yemeye devam edeceksiniz ve zayıflayacaksınız demez. Herbalife da kilo vermek isteyenlerin bir diyet uygulamasını gerektirir ve bu süreçte destek olur.

Diyet yapacaksam Herbalife’a ne gerek var, diyenler oluyor. Herbalife ürünleri zayıflama vaat etmezler bunu neredeyse her yazımızda vurguluyoruz. Siz beslenme alışkanlıklarınızı düzenlerken size yardımcı olurlar. Bu süreçte tabi ki danışmanlık büyük önem kazanır. Fazla kilolarınız var ise ya beslenme alışkanlıkları hakkında yeterince bilginiz yoktur ya da bu konuda kendinizi tutamıyorsunuzdur. Danışmanlarınız size bu konuda hem bilgi hem de motivasyon açısından destek olacaktır.

Kişisel Herbalife Diyeti

Bizden Herbaife ürünleri alanlardan ya da almayı düşünenlerden duyduğumuz bir şey daha var: “Bir beslenme programı verecek misiniz?” Hayır ne yazık ki vermeyeceğiz diye belirtiyoruz. Çünkü beslenme programları kişiye özel olarak bu işin okulunu okumuş diyetisyenler tarafından hazırlanıyor. Bu programlar hazırlanmadan önce de sizin kan, idrar tahlillerinizi inceleyebiliyor, enzimlerinizi kontrol edebiliyor.

Herbalife Distribütörleri ne yazık ki diyetisyen değil ve aldığımız eğitimlerde tahlil sonuçlarını değerlendirmeyi de öğrenmiyoruz. Diyetisyenler bu program ile sizin günlük ihtiyacınız olan mineral ve vitaminleri düşük kalorili farklı besinlerden temin etmenizi amaçlıyor. Herbalife diyet programını düşünerek “Bilimde Mükemmellik” ilkesi ışığında ürünlerini bu mantık ile üretiyor.

Yani Herbalife Shake kullananlar kalori dengesini sağladığı gibi tüm mineral ve vitaminleri de almış oluyor. Herbalife Bitkisel Çay ile toksinleri atarken metabolizma hızına katkıda bulunuyor ve ödemlerinden kurtuluyorlar. Herbalife Aloe Suyu ile toksinleri uzaklaştırıp sindirim sistemini düzene sokmayı başarabiliyor. Herbalife Thermo ile metabolizma hızı arttırılıyor ve vücudun enerji dengesi düzenlenebiliyor.

Kişisel Herbalife Diyeti dediğinizde bu ürünlerin kimler tarafından ne kadar süreyle, ne zaman ve ne kadar sıklıkla kullanılacağını belirliyoruz. Örneğin ilk başta thermo kullanmanıza gerek olmadığı görülüyorsa kullanmıyorsunuz ama belki de 2 ay sonra kullanmanız gerekebiliyor.

Herbalife Beslenme Programı

Herbalife Nutrition tarafından belirlenmiş ya da onaylanmış bir beslenme programı bulunmuyor, bulunamaz da… Herbalife zayıflama paketi ya da Herbalife hızlı kilo verme seti fiyatı itibariyle sizin dikkatinizi çekebilir. Ama bir danışman tarafından size önerilmediği sürece sizin için uygun olduğunu bilemeyiz. Çünkü her bir beslenme programı yukarıda da söylediğimiz gibi kişiye özel olarak hazırlanmalıdır. Herbalife kullananlar için balık verilmez balık tutmak öğretilir.

Herbalife kullanmaya başladıktan sonra sizin beslenme alışkanlıklarınız üzerine konuşuruz. Nerede neyin yanlış olduğu belirlemeye çalışırız ve size tavsiyelerde bulunuruz. Siz bu tavsiyeleri alışkanlık haline getirirseniz fazla kilolarınızdan kurtulduğunuzda Herbalife kullanmak istemezseniz kilo almadan hayatınıza devam edebilirsiniz.

En genel hatları ile bu alışkanlıkları sıralayacak olursak ilk olarak karşımıza yeterince su içmeme sorunu çıkıyor. Metabolizma hızının arttırılması ve sindirim sisteminin doğru şekilde çalışabilmesi için çok önem taşıyan su mutlaka her gün en az 2,5 lt içilmelidir. Sadece zayıflama sürecinde değil her gün içilmelidir.

Yememek çözüm değildir. Az ve sık yemek yeme alışkanlığı kazanılmalıdır. Burada dikkat edilecek olan en önemli faktör tabi ki kaloridir. Günlük kalori ihtiyacımızı karşılayacak besinlerden 3 ana 2 ara öğün şeklinde beslenme düzeni kurmamız gerekir. Ara öğün olarak meyve, yoğurt, kuru meyve ve çerez gibi besinler tercih edilebilir.

Akşam 8’den sonra hiçbir şey yenmemelidir. Karnım kazınıyor, kendimi tutamıyorum diyorsanız ya akşam yemeğini çok erken yiyorsunuzdur ya da alışkanlıklarınızla mücadele etmek istemiyorsunuzdur. Bu alışkanlık haline geldiyse ilk fırsatta buna dur demelisiniz.

Gece yeterince uyunmalı ve mümkünse spor yapılmalıdır. Bu iki faktör tabi ki aile yaşantınıza iş temponuza bağlı olarak değişebilir ama güne yeterince dinlenmiş olarak başlamalı ve düzenli spor yapmalısınız. Yürüyüş de olabilir ağır antremanlar da… Spor salonuna da gidebilirsiniz evde aletli ya da aletsiz egzersizler yapabilirsiniz. Bu konuda daha detaylı bilgi almak isterseniz Ücretsiz Danışmanlık sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Etiketlendi